Priser

hvad koster det?

Månedsbasis:  3500 kr. pr mnd.
Det giver dig 10 timer, som fordeles efter aftale: Adwords, Facebook, Instagram, LinkedIn, SEO, SEM, ROAS udregning mv. 

Der er ingen bindingsaftale, men aftalen kan ikke stoppes i gældende måned. 

Introforløb: 5500 kr.
Du kan købe et tilpasset intro forløb, hvor jeg hjælper og rådgiver dig med din annoncering. Det kan inkludere alt fra oprettelse, dataanalyse, opsætning af kampagner mv. A

Forløbet kan kun købes en gang pr. kunde. 

Klippekort: 10.000 kr. 
Klippekortet er til de kunder, der kun har behov for sporatisk hjælp igennem året. Vi aftaler præcist hvad hvert klip skal bruges på – der er ingen timeberegning på. 

Hvad Kan opt data hjælpe dig med?

Opt data er en lille, fleksibel virksomhed som har over 12 års erfaring med markedsføring på: Facebook, Instagram, Linkedin og Adwords. 

 

Svar på dine spørgsmål

Hvad koster online Markedsføring?

Opt data anbefaler, at du har et min. budget om måneden på 2500 kr. som kan fordeles på en eller flere platforme. Dertil kommer aflønningen af timer på min. 2500 kr. plus moms.

Det anbefales også, at du overvejer en 3 måneders periode i opstart. Der er ingen bindingskrav eller betingelser, men det giver et godt datagrundlag at arbejde ud fra.

Hvordan starter vi samarbejdet?

Vi tager en god snak om hvad du har brug for og hvad dine ønsker er. Så analysere Opt data dine platforme: Facebook, Linkedin, Hjemmeside mv. og fremlægger et tilbud samt forslag til strategi. 

Er der forskel på hvor hvilke platforme man markedsføre på?

Ja, og derfor er det nødvendigt, at kombinere data fra platformene for at ramme din målgruppe så godt som muligt. Se f.eks. Cases, hvor der er forskellige eksempler herunder også på hvordan årstiden kan påvirke.

Er online markedsføring ens hele tiden?

Nej. Der er mange parametre der skifter og det er det Opt data sørger for, at der hele tiden er styr på, så du ikke skal bekymre dig om noget.  Du får løbende opdateringer og beskeder hvis noget ændre sig, som har betydning for dine annoncer eller branche. 

Er du klar til at tage din annoncering til nye højder?